zondag 5 november

Herfstwandeling in de Wimmenummerduinen

Helaas, Herfstwandeling in de Wimmenummerduinen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

De Wimmenummerduinen in de latere herfst. In deze tijd van het jaar is de natuur zo dynamisch dat het niet helemaal te voorspellen valt wat je er kunt meemaken: storm, regen, misschien een waterig zonnetje? Zijn de bladeren al van de bomen gewaaid? Staan er nog paddenstoelen? Zijn er vogels op de trek te zien? Wintergasten zoals kramsvogels of koperwieken? Er zijn vast wel veel bessen aan de duindoorn, de meidoorn, de liguster en de zuurbes.

Er is dus weer van alles te beleven tijdens de IVN-natuurwandeling op zondag 5 november. We beginnen om 11 uur in de morgen bij het PWN-informatiebord op het parkeerterrein aan het Nachtegalenpad aan de noordkant van Egmond aan den Hoef.

Extra Informatie:
De wandeling gaat afhankelijk van het weer door het open duin, of deels langs de binnenduinrand en duurt ongeveer 2 uur. Men dient zelf te zorgen voor een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat van PWN. Een donatie (richtlijn 2,50 euro) wordt op prijs gesteld. Voor nadere inlichtingen kunt u mailen, hanneke@ivnnkl.nl of bellen: 072 5337601.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage