zondag 15 oktober

Herfstmarkt met gratis entree bij Hortus Alkmaar

Helaas, Herfstmarkt met gratis entree bij Hortus Alkmaar is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op zondag 15 oktober organiseert Hortus Alkmaar een herfstmarkt als afsluiting van het seizoen. Er is die dag een leuke markt met biologische hapjes, verse smoothies, honing, chutney’s, mosterd en jams, kruidenzalf, biologische planten, zaden, bloembollen, pompoenen, meel en kruidkoekmix en leuke cadeautjes, zoals geurpotjes, vilten sjaals en sieraden.

Greetje Beemsterboer verzorgt die middag drie inloopworkshops bloemschikken (kosten € 12,50 incl. alle materialen). Het aantal deelnemers is beperkt, dus aanmelden is noodzakelijk. Dat kan bij binnenkomst of van tevoren via info@hortusalkmaar.nl.
Om 13.00 uur geeft Ilse Veel van schoonheidssalon Bloei samen met Happy Sap een lezing over de kracht van detoxen (entree € 7,50 incl. goodiebag). Om 15.00 uur geeft Linda Karels een lezing over natuurfotografie (entree gratis). Om 16.00 uur is de prijsuitreiking van de natuurfotochallenge.

Elk uur zijn er gratis rondleidingen door de tuin onder leiding van deskundige natuurgidsen.

Ook voor kinderen is er die middag natuurlijk weer van alles te doen. Ze kunnen zelf een broodje bakken, een kabouterspeurtocht doen en knutselen met herfstmaterialen.

Datum: zondag 15 oktober 2017
Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Toegang: gratis (voor de workshops en voor de kabouterspeurtocht wordt een bijdrage gevraagd)

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage