zondag 14 oktober

Herfstmarkt met gratis entree bij Hortus Alkmaar

Helaas, Herfstmarkt met gratis entree bij Hortus Alkmaar is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op zondag 14 oktober houdt Hortus Alkmara een herfstmarkt als afsluiting van het seizoen. Er is die dag een leuke markt met biologische hapjes, verse smoothies, honing, chutney’s, jams, wijn, olijfolie, kruidenzalf, biologische planten, zaden, bloembollen, pompoenen, meel en kruidkoekmix en leuke cadeautjes, zoals geurpotjes, vilten sjaals, sieraden enz.

Greetje Beemsterboer verzorgt die middag om 12.15, 13.15, 14.15 en 15.15 uur inloopworkshops bloemschikken (kosten € 12,50 incl. alle materialen). Het aantal deelnemers is beperkt, dus aanmelden is noodzakelijk. Dat kan bij binnenkomst of van tevoren via info@hortusalkmaar.nl.

Elk uur zijn er gratis rondleidingen door de tuin onder leiding van deskundige natuurgidsen. Ook voor kinderen is er die middag natuurlijk weer van alles te doen. Ze kunnen zelf een broodje bakken, een kabouterspeurtocht doen en knutselen met herfstmaterialen.

Datum: zondag 14 oktober 2018
Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Toegang: gratis (voor de workshops en voor de kabouterspeurtocht wordt een bijdrage gevraagd)

Stichting Hortus Alkmaar, Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar
Tel. 072-566 96 39
E-mail: info@hortusalkmaar.nl

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage