zondag 9 oktober

Herfstmarkt in Hortus Alkmaar

Helaas, Herfstmarkt in Hortus Alkmaar is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op zondag 9 oktober sluit Hortus Alkmaar het seizoen af met een sfeervolle herfstmarkt. De tuin is die dag geopend van 12.00 – 17.00 uur en de entree is gratis.

Herfstmarkt
Op het terras is een herfstmarkt waar allerlei biologische producten te koop zijn, zoals honing, chutneys, jam, kaas, pompoenen, knoflook, bloembollen, planten en zaden. Veel daarvan is afkomstig uit eigen tuin.

Demonstraties, workshops en lezingen
In de kas is een demonstratie bloemschikken. Bezoekers kunnen ook zelf een herfststukje maken. In het bezoekerscentrum zijn verschillende lezingen, onder andere over natuurfotografie en wat je zelf kunt doen om in de herfst en winter je weerstand op peil te houden. Voor kinderen is er een speurtocht door de tuin en ze kunnen knutselen met herfstmaterialen.

Hortus Alkmaar is gevestigd aan de Berenkoog 37 in Alkmaar. Het complete programma is te vinden op de website www.hortusalkmaar.nl

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage