woensdag 16 november

Help je mee uilenballen pluizen?

Helaas, Help je mee uilenballen pluizen? is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Help je mee op de gezellige uilenballenpluisavond bij Landschap Noord-Holland? Tijdens deze avonden in het kantoor in Heiloo gaan vrijwilligers onder begeleiding aan de slag met braakballen van kerkuilen. Door de muizenbotjes komen we meer te weten over bijvoorbeeld de bijzondere Noordse woelmuis. De verzamelde gegevens gebruikt de provincie Noord-Holland t.b.v. het natuurbeleid. Je bent van harte welkom! Misschien is er na afloop nog een vleermuizen- of bosuilenexcursie in het Heilooërbos. Kan je vanavond niet? Tot en met februari is er elke maand een pluisavond.

Datum: woensdag 16 november 2016

Tijd: 18.00 tot ca. 21.00 uur.
Locatie: Kantoor van Landschap Noord-Holland, Rechte Hondsbosschelaan 24a, 1851 HM Heiloo. Parkeren bijvoorkeur aan Schuine Hondsbosschelaan.
Kosten: Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Er is een maaltijdsoep met stokbrood voor de pluizers. En verder koffie, thee en frisdrank.
Aanmelden is verplicht.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage