donderdag 13 april

Help je mee uilenballen pluizen?

Helaas, Help je mee uilenballen pluizen? is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Help je mee op onze gezellige uilenballenpluisavond? Tijdens deze avonden in het kantoor van Landschap NH in Heiloo gaan vrijwilligers onder begeleiding aan de slag met braakballen van kerkuilen. Door de muizenbotjes komen we meer te weten over bijvoorbeeld de bijzondere Noordse woelmuis. De verzamelde gegevens gebruikt de provincie Noord-Holland t.b.v. het natuurbeleid. Je bent van harte welkom! Misschien is er na afloop nog een vleermuizen- of bosuilenexcursie in het Heilooërbos. Kan je vanavond niet?

Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.

Datum: donderdag 13 april 2017

Tijd: 18.00 tot ca. 21.00 uur.
Locatie: Kantoor van Landschap Noord-Holland, Rechte Hondsbosschelaan 24a, 1851 HM Heiloo. Parkeren bijvoorkeur aan Schuine Hondsbosschelaan.
Kosten: Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Er is een maaltijdsoep met stokbrood voor de pluizers. En verder koffie, thee en frisdrank.
Aanmelden is verplicht.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage