donderdagavond 19 oktober

Help je mee uilenballen pluizen?

De noordse woelmuis is een uniek beestje in Noord-Holland. Landschap Noord-Holland wil graag weten waar ze leven om die gebieden goed te beschermen. Maar muizen inventariseren in het veld is lastig en omslachtig. Het verzamelen en pluizen van kerkuil braakballen is veel handiger! En gezellig! Elke uilenbal vertelt een bijzonder verhaal. Help je mee op onze uilenballenpluisavond? Er zijn deskundigen aanwezig om te helpen met determineren. De verzamelde gegevens gebruiken wij en de provincie Noord-Holland voor het natuurbeleid.

Er is een maaltijdsoep met stokbrood voor de pluizers. En verder koffie, thee en frisdrank. Misschien is er na afloop nog een excursie in het Heilooërbos. Kan je niet op 13 september? Ook op 19 oktober, 15 november en 14 december zijn er pluisavonden.

Kijk hier voor meer informatie.

Tijd: 18.00 tot maximaal 21.00 uur. Eerder stoppen is natuurlijk prima.
Locatie: Kantoor van Landschap Noord-Holland, Rechte Hondsbosschelaan 24a, 1851 HM Heiloo. Parkeren bij voorkeur aan Schuine Hondsbosschelaan.
Kosten: Meedoen aan deze activiteit is uiteraard kosteloos.
Aanmelden is verplicht.

Tijd: 18.00 tot ca. 21.00 uur.
Locatie: Kantoor van Landschap Noord-Holland, Rechte Hondsbosschelaan 24a, 1851 HM Heiloo. Parkeren bijvoorkeur aan Schuine Hondsbosschelaan.
Kosten: Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Er is een maaltijdsoep met stokbrood voor de pluizers. En verder koffie, thee en frisdrank.
Aanmelden is verplicht.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage