vrijdagavond 2 november

Halloween Schoorlse Duinen

Helaas, Halloween Schoorlse Duinen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Kom met Halloween griezelen in de Schoorlse Duinen! Deze Halloweentocht door de duinen is alleen voor mensen die stevig in hun schoenen staan. Want elk jaar tijdens Halloween oefent dokter Spillebeen zijn angstaanjagende praktijken uit in het duingebied. Dit jaar is hij weg, en de toverschool maakt een doorstart zonder hem. Meld je aan voor deze activiteit, dan doe je mee aan de toelatingsexamen voor deze toverschool. Maar… is Spillebeen wel echt vertrokken? En daarmee de vraag: durf jij het aan om mee te gaan?

Het verhaal
Hoofdmeester Loofboom van 106 jaar oud is op zoek naar leerlingen voor zijn toverschool in de Schoorlse Duinen. Op deze school werkte vroeger een team van slechteriken, onder leiding van Dokter Spillenbeen. Nu het lijkt dat hij is verdwenen, maakt de school een doorstart. Op vrijdag 3 november zijn de eerste toelatingsexamens, waar jij aan deelneemt zodra je je hebt aangemeld. Zowel in de klas als buiten in het duin word je getest. Maar… is Spillebeen en zijn team wel echt weg?

De tocht duurt ongeveer 1,5 uur. Mits er geen onverwachte dingen gebeuren natuurlijk…

Datum: vrijdag 2 november 2018, tijdblokken vanaf 18.30 uur.

Prijs: € 7.00 Leeftijd: vanaf 13 jaar. Duur: 1,5 uur.
Meer informatie bij Buitencentrum Schoorlse Duinen 072-5093352 of via schoorlseduinen@staatsbosbeheer.nl

Geef je hier snel op.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage