zondag 20 maart

Grutto excursie in Oudorperhout

Helaas, Grutto excursie in Oudorperhout is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

De Vogelbescherming organiseert 19 en 20 maart het ‘Welkom Grutto Weekend 2016’. In het hele land zijn er dan activiteiten rond de naar Nederland terugkerende grutto. Zoals u weet is de grutto vorig jaar door het publiek uitgeroepen tot onze nationale vogel. In maart komen de meeste grutto’s terug van hun overwinteringsplek in Afrika en Zuid-Europa en ze verblijven elk jaar ook in onze Oudorperhout. Vorig jaar waren er elf paren en we hopen ze natuurlijk weer terug te zien.

Ook de Stichting Oudorperhout biedt een activiteit aan. Op zondagochtend 20 maart zal onze voorzitter Hans Schouten een rondleiding door de Oudorperhout verzorgen en hoopt dan samen met ons meerdere grutto’s te spotten. En uiteraard kan hij veel over deze bijzondere vogel vertellen. We starten om half 10 bij de picknicktafel tegenover Molen E.

Deze excursie is gratis voor vrienden van onze stichting; anderen betalen € 2,50.

Graag aanmelden via: excursies@stichtingoudorperhout.nl.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage