zondag 10 juni

Gezondheidsmarkt bij Hortus Alkmaar

Helaas, Gezondheidsmarkt bij Hortus Alkmaar is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op zondag 10 juni organiseert Hortus Alkmaar samen met de ondernemers van de OndernemersTuin een gezondheidsbeurs. De beurs wordt gehouden in de OndernemersTuin, Berenkoog 35 en Hortus Alkmaar, Berenkoog 37. In het bezoekerscentrum van de OndernemersTuin staan informatiestands van een 20-tal therapeuten en coaches. Zij geven uitleg en proefbehandelingen. In een aparte zaal worden workshops en lezingen gegeven.

Bij Hortus Alkmaar worden ook lezingen en workshops gegeven. In de kas zijn die middag workshops djembé, in de tuin zijn demonstraties aikido en zumba en is er de mogelijkheid om een labyrinth te lopen. In de tuin worden ook rondleidingen gegeven over wat planten voor je gezondheid kunnen betekenen. Voor de kinderen is er een springkussen en ze kunnen een leuke, leerzame speurtocht doen. Uiteraard zijn er ook allerlei lekkere en gezonde producten verkrijgbaar, zowel in de OndernemersTuin als bij Hortus Alkmaar.

Hier vind je de deelnemers en het programma.

Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Entree: € 4,50 voor volwassenen, € 2,25 voor kinderen van 8 t/m 15 jaar, kinderen t/m 7 jaar gratis.

Deelname aan de workshops en lezingen is gratis. Voor proefbehandelingen wordt een kleine vergoeding gevraagd.
Adres: OndernemersTuin, Berenkoog 35, Hortus Alkmaar, Berenkoog 37. Op beide adressen is een entree.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage