inzenden voor 15 juni

Gedichtenwedstrijd Oudorperhout

Helaas, Gedichtenwedstrijd Oudorperhout is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Zaterdag 22 september is het Nationale Burendag, waaraan Oudorp ook weer meedoet. Eén van de activiteiten is het uitzetten van een gedichtenroute, die door wijkbewoners wordt samengesteld. De verschillende verenigingen, stichtingen, scholen en kerken vragen aan hun leden, donateurs, scholieren en ouders om een gedicht te maken dat betrekking heeft op de doelstelling of het thema van hun instelling. De beste gedichten van de deelnemers worden duurzaam gedrukt en buiten bij de instelling neergezet, zodat een mooie route door de wijk ontstaat.

Ook Stichting Oudorperhout doet hieraan mee. Een kans om onze stichting en de mooie Oudorperhout eens in het zonnetje te zetten. Iedereen kan meedoen en een gedicht inzenden. Dus laat je fantasie de vrije loop en dicht erop los! Inzenden kan vóór 15 juni. De onthulling van de gekozen gedichten vindt plaats op Burendag 22 september. Stuur je gedicht over de Oudorperhout aan: administratie@stichtingoudorperhout.nl.

Wie weet, zie je je gedicht dan buiten staan, duurzaam gedrukt, en door iedereen te bewonderen.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage