5 lessen vanaf 2 september

Fotografiecursus in Hortus Alkmaar

Helaas, Fotografiecursus in Hortus Alkmaar is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op vrijdag 2 september start er weer een fotografiecursus voor beginners en gevorderden in Hortus Alkmaar. De cursus wordt gegeven door Linda Karels en duurt 5 weken. Voor gevorderde fotografen gaat Linda wat dieper in op de materie. De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod.

Les 1: diafragma, sluitertijd, ISO-waarde
U leert wat diafragma, sluitertijd en ISO-waarde is. Heeft u al eens een cursus gevolgd, dan is dit een mooie herhaling.

Les 2: diafragma in combinatie met compositie
Deze les gaat u een onderwerp uitkiezen, dat u met verschillende diafragmastanden gaat fotograferen en waarbij u goed let op uw compositie.

Les 3: licht en witbalans
We gaat aan de slag met licht en witbalans. Kent u dat uw lucht overbelicht is en de voorgrond donker? Hoe kunt u dit oplossen?

Les 4: scherpstellen
Er zijn verschillende manieren om scherp te stellen. Tevens kunt u op verschillende manieren uw licht meten. De camera is in staat om uw onderwerp te volgen of om op een onderwerp scherp te stellen en later uw compositie te wijzigen.

Les 5: beweging vastleggen
Wat is de juiste sluitertijd om een vlinder of bij te fotograferen? Hoe kunt u dit het beste tot zijn recht laten komen?

Data: 2, 9, 16, 23 en 30 september 2016
Tijd: 09.30 – 11.30 uur
Kosten: € 84,00 of € 18,50 per losse les, incl. koffie/thee
Aanmelden: linda@lindakarels.nl
Meer informatie: www.lindakarels.nl

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage