diverse data t/m 5 juni

Ervaringstheater: over de grutto in het landschap van de Oudorperhout

Helaas, Ervaringstheater: over de grutto in het landschap van de Oudorperhout is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

De Oudorperhout is een prachtig natuurgebied met molens, én grutto’s, op een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum van Alkmaar. Daar ben je nu. Laat je meevoeren door het verhaal van de grutto in Vlucht. Nestel je op een weiland op hoogte van een weidevogel. Je ene oor in het gras, je andere in de lucht. In de grond zitten speakers, waaruit verschillende verhalen en muziek klinkt.
Geef je over aan de vertelling over een klein vogeltje, raadselachtige natuurkrachten en een archivaris met een bijzondere verzameling vogelgeluiden.

“Terwijl je ligt te luisteren hoor je boven je in de lucht de weidevogels roepen”

Vlucht werd ontwikkeld binnen het project Polderpracht voor Oerol 2015 i.s.m. Vogelbescherming Nederland. Speciaal voor Karavaan Festival is, in samenwerking met Vogelbescherming Nederland, een nieuwe versie van VLUCHT gemaakt, gebaseerd op het gebied rondom Alkmaar.

Hier vind je alle informatie en kun je kaartjes bestellen.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage