zaterdag 7 april

Energiek richting de lente met Chi Neng Qigong

Helaas, Energiek richting de lente met Chi Neng Qigong is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Hoe zou het zijn als je je vol energie voelt, ontspannen en krachtig? Rust in je hoofd, ken je dat? Wil jij meer in je lijf komen, steviger staan, meer balans ervaren?

Kom dan naar de workshop op zaterdag 7 april bij Hortus Alkmaar en ga energiek richting de lente! We trainen binnen en bij mooi weer kunnen we ook de tuin in.

Ben je nieuwsgierig naar wat dat is, Chi Neng Qigong? Of ken je het al en heb je zin in een ochtend trainen op een mooie plek? Wees welkom!

Ik leer je deze ochtend een aantal oefeningen uit de Chi Neng Qigong. Het is een Chinese bewegingsleer die werkt op lichaam en geest. De eenvoudige oefeningen stimuleren de doorstroom van energie (Qi). Je zult je soepeler voelen, rustiger en krachtiger!

Er valt natuurlijk veel meer over te vertellen, bekijk daarvoor mijn website www.chinengheiloo.nl Belangrijker is het te doen en te ervaren!

Datum: zaterdag 7 april 2018
Tijd: 14.00 – 16.30 uur
Kosten: € 30,- incl. koffie/thee/water. Kom je met z’n tweeën dan betaal je € 50,-.
Minimaal 5, maximaal 8 personen.
Aanmelden bij Caroline Hogewoning, c.hogewoning@quicknet.nl of bel 06 22399764
Meer informatie: www.chinengheiloo.nl

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage