donderdag 28 december

Eindejaars-wandel-workshop

Helaas, Eindejaars-wandel-workshop is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Met het einde van het jaar in zicht, in de drukte van de feestdagen, is dit een moment voor jezelf, een pas op de plaats. In de stilte van de natuur maken we een wandeling met opdrachten, stiltemomenten en een labyrint.

Aan het eind van de wandeling ben jij klaar om opgeruimd het nieuwe jaar te verwelkomen!

Wanneer: donderdag 28 december 2017, van 10.00 tot ongeveer 12.30.
Waar: we starten vanaf de parkeerplaats van PWN in Egmond Binnen (ingang aan de Middenweg, voordat je bij Gasterij Nieuw Westert (voorheen Anno-Nu) bent. We sluiten af met warme chocolademelk, thee of koffie.
Wie: maximaal 8 volwassenen.
Bijzonderheden: we lopen maximaal 6 km. Doe warme kleding en schoenen aan, want we zullen ook stil staan. Je zorgt zelf voor een duinkaart.
Het weer: ijs en weder dienende gaat het door. Een buitje redden we als je een paraplu meeneemt, een ochtend regen is misschien wat teveel van het goede. Als het niet door kan gaan mail ik dat die ochtend uiterlijk 9.00.
Kosten: € 25,00,- inclusief een consumptie.

Wil je je opgeven of heb je een vraag, mail Caroline Hogewoning van Buitenstebinnen NatuurCoaching en Chi Neng Qigong: c.hogewoning@quicknet.nl

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage