zondag 4 december

Een stevige natuurwandeling in de Wimmenummerduinen

Helaas, Een stevige natuurwandeling in de Wimmenummerduinen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Zoals elke eerste zondag van de maand wordt ook op zondag 4 december een IVN-wandeling in de Wimmenummerduinen gehouden.

In de wintermaanden start die bij het Nachtegalenpad, aan de noordkant van Egmond aan den Hoef. We beginnen een uurtje later dan in de zomer, dus om 11 uur.

We maken er een pittige wandeling van door het open duin en misschien langs de binnenduinrand. Stevig schoeisel en warme en zo nodig waterdichte kleding komen dus wel van pas. We kijken naar wat er speciaal in dit seizoen in de natuur te beleven valt: frisgroene mossen, knoppen aan de bomen, nog wat late paddenstoelen, wintervogels misschien. En we genieten van het prachtige duinlandschap.

De wandeling duurt een dikke 2 uur. Men dient zelf te zorgen voor een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat van PWN. Verzamelen bij het informatiebord. Een donatie (richtlijn 2,50 euro) wordt op prijs gesteld. Opgeven vooraf is niet nodig.

Voor nadere inlichtingen kunt u mailen, hanneke@ivnnkl.nl of bellen: 072 5337601.

Foto: Fijn laddermos (foto: Paul ten Have)

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage