zondag 11 februari

Duinwandeling bij de Schaapskooi Bergen

Helaas, Duinwandeling bij de Schaapskooi Bergen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Altijd gedacht dat de winter een doods jaargetijde is? Speciaal op deze dag laat de gids van IVN zien dat er ook in dit koude en stille jaargetijde veel te beleven valt in het duin. In de winter laten bomen prachtig hun silhouet zien. Er zijn allerlei sporen te ontdekken. De lenteknoppen zitten er al aan en er zijn mooie onzichtbare zaken die zichtbaar gemaakt worden. Mogelijk heeft u daar ook een eigen inbreng in.

Zondag 11 februari neemt IVN gids Jos Bos u mee door het winters duingebied met een bescheiden kleurenpracht.

Een winterwandeling voor volwassenen en kinderen door de duinen bij de Schaapskooi van Bergen!

De start is om 10.15 uur bij de PWN duinkaarten-automaat bij de parkeerplaats Uilenvangerweg (vanaf de rotonde richting Bergen aan Zee na 300 meter rechts) en het einde is tegen 12 uur bij de Schaapskooi waar de schapen op stal staan, er in de bezoekersruimte van het IVN koffie en warme chocolademelk te verkrijgen is en gebruik gemaakt kan worden van het toilet.

Een duinkaart is verplicht voor het Noord-Hollands Duinreservaat (er is een de kaart-automaat bij de parkeerplaats).

Er geldt een bijdrage van 2,50 pp. Kinderen en leden IVN/KNNV gratis.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage