woensdag 22 februari en zondag 26 februari

Creatieve vogelmiddagen bij Intratuin

Helaas, Creatieve vogelmiddagen bij Intratuin is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Creatieve vogelmiddag 22 februari: vogelvoerkrans
Om het leven in de tuin nog verder te stimuleren organiseert Intratuin Heerhugowaard op woensdag 22 februari een workshop vogelvoerkrans maken. We gaan leuke kransen maken die mooi in de tuin opgehangen kunnen worden. Met het koude weer is dat voor de vogels geen overbodige luxe. Kleine vogels kunnen in één koude nacht 10% van hun lichaamsgewicht verliezen! Deze workshop is geschikt voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen. De kosten voor deze workshop bedragen €10,- per persoon.

Creatieve vogelmiddag 26 februari: vogelvoerschilderij
Om het leven in de tuin nog verder te stimuleren organiseert Intratuin Heerhugowaard op zondagmiddag 26 februari een workshop vogelvoerschilderij maken. We gaan creatief aan de slag met diverse soorten vogelvoer, die we zo op een ondergrond bevestigen dat er een schilderij ontstaat. Leuk om te maken, leuk om naar te kijken en voor de vogels enorm lekker om van te eten. Deze workshop is vooral geschikt voor kinderen, maar ouders/verzorgers mogen gerust mee knutselen. De kosten voor deze workshop bedragen €7,50 per persoon.

Meld je hier aan voor deze workshops

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage