zaterdag 22 september

Burendag in Oudorp

Helaas, Burendag in Oudorp is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Dit jaar is het thema van de burendag in Oudorp ‘gedichten’. Diverse organisaties en verenigingen presenteren zich door middel van een gedicht geschreven door een van hun leden. Er wordt een gedichtenroute uitgezet door Oudorp, de gedichten zijn te lezen op de locaties van de deelnemende organisaties. Het gedicht van onze stichting zal staan op de hoek Molenkade/Nieuwburgpad voor het bruggetje tegenover Molen E. Alle gedichten komen ook in het klein in de tuin van de Oldeburgh te staan aan de Herenweg.
De plattegrond van de route is te vinden op de flyer van Burendag, op te halen bij de winkeliers aan de Nyenburgh. Daarop staat het hele programma van de dag vermeld. Ook op onze website zal de flyer komen te staan.

Op zaterdag 22 september om 14:00 uur zal de nieuwe naam van het ‘bospad’ (pad achter De Vuyk) onthuld worden! Dit zal gebeuren bij het bruggetje achter de Oldeburgh richting het ‘bospad’. Stadswerk072 doet zijn uiterste best het straatnaambord op tijd te plaatsen.

Foto bospad: Marjan Waltman

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage