zaterdag 6 juni

Blote voetenwandeling in Castricum

Helaas, Blote voetenwandeling in Castricum is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op zaterdag 6 juni organiseert IVN Midden Kennemerland in samenwerking met Duincamping Geversduin een belevingsexcursie voor kinderen en volwassen in en om de camping. Onze gids Edwin Kapitein laat jullie je schoenen en sokken uit trekken en gaat dan met jullie een korte wandeling om de camping maken. Wat voel je als je lekker met je blote voeten door het zand loopt, of op een mosbedje loopt, wat voelt een bosmuisje of een eekhoorn als hij in het bos loopt. Tenslotte hebben de dieren ook geen sokken en schoenen aan. Warm, koud, vochtig en droog…

Het is heel natuurlijk om met je voeten te voelen waar je staat. Het gras en mos kriebelt tussen je tenen, maar over dennennaalden kan je rustig lopen! Edwin kan daar een paar mooie verhalen bij vertellen. Maar je voeten zijn niet het enige zintuig wat je gebruikt. Hoe voelt een boom, hoe klinkt de wind? En weet je wat het aller fijnste is, dat je gewoon vieze voeten krijgt! Na afloop een heerlijk voetenbad…..

Je kan je aanmelden voor deze excursie bij de receptie van Duincamping Geversduin (geversduin@kennemerduincampings.nl onder vermelding van de excursie). 

We vertrekken om 13.00 uur vanaf de receptie.

Kosten zijn 3,75 per persoon. Dit is exclusief de duinkaart die nodig is om te wandelen in het Noord-Hollands Duinreservaat.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage