herfstvakantie

Activiteiten bij Schaapskooi Bergen

Helaas, Activiteiten bij Schaapskooi Bergen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Janus, één van de liefste schapen uit de schaapskudde van Schaapskooi Bergen is met pensioen. Ze mag nu lekker uitrusten in de schaapskooi. Kom haar begroeten en aaien tijdens de herfstvakantie. De schapen zijn elke dag te bezoeken van 11.00 – 16.00. Op woensdag is ook het wolatelier geopend en kan iedereen iets moois maken van wol. Op woensdagmiddag 26 oktober kunnen jong en oud een paddenstoel maken van vilt.

Als schapen zo’n 7 jaar oud zijn, verliezen ze hun tanden. Ze kunnen dan niet meer goed grazen en moeten weg. Behalve Janus, een heel lief schaap, zij mag met pensioen in de schaapskooi. Als ze wil mag u haar komen aaien. Ze komt vanzelf wel naar het hek. Waarom ze Janus heet? Dat is gewoon zo gekomen, het riep wel makkelijk.

In de herfstvakantie van 15 oktober tot en met 23 oktober is de schaapskooi dagelijks geopend. Bezoek de expositie van de kunsttiendaagse of kom langs bij de schapen 11.00 – 16.00.
Op woensdagmiddag is ook het wolatelier open. Parkeren kan op parkeerplaats Uilenvanger. Kosten voor knutselen zijn € 2,50,- per activiteit. Voor meer informatie zie www.schaapskooi-bergen.nl

 

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage